Website Preloader
Website Preloader

sandra bautista

15 de gener – 20:30h – New Fizz

Cantant, compositora i mestra. Una de les veus més encisadores que es poden trobar al panorama musical actual. La seva joventut i un talent indiscutible es fusionen de manera màgica per donar forma a un projecte que te el focus en cuidar fins l’últim detall de cada cançó.

La seva música et proposa un viatge des de l’arrel de les cançons amb lletres carregades de poesia i contingut i unes melodies i armonies treballades de manera meticulosa. Un ball estilístic des d’allò més tradicional fins a gèneres més actuals que s’ajunten sobre l’escenari amb el saber fer i la interpretació impecable de la Sandra.

De l’1 d’octubre al 4 de Febrer podreu gaudir de 10 concerts a diverses sales de Barcelona com la New Fizz, la Sala Apolo i Luz de Gas.

Una empremta és el segell que ens diferencia de la resta de persones, pero quan parlem d’àmbits com l’art, i en aquest cas la música, cadascú te el seu segell personal.

Des del Festival Empremtes hem fet una selecció d’artistes que tenen una màgia especial i que deixen empremta allà on passen.

 

Más conciertos

Festival Empremptes Barcelona
organitzat per: