Capinàs

CapiNàs va néixer com a projecte musical al 2019, de la mà de dos amics de tota la vida, l’Albert i el David, que somiaven en fer música i poder formar una banda que portés la festa allà on anés, cosa garantitzada gràcies al seu so mestís i enèrgic caracteritzat per la fusió de la rumba amb estils com la timba, la cúmbia, el flamenc o el funk.

Després de dos anys com a grup de versions veu la llum al maig de 2021 el primer tema pròpi de la banda: “Ja M’han Liat”, un tema festiu que dóna el tret de sortida a la consolidació de la banda com a un grup de temes propis. Així, CapiNàs es tanca a l’estudi acompanyats de Carlos Avatar, del Tercero Estudios, per cuinar el que seria el seu primer disc: “Visceral”. Un treball que serveix com a presentació i declaració d’intencions del grup, vuit cançons regades amb una infinitat d’estils i amb la premissa de connectar amb el seu públic i de fer festa allà on sigui.

Ha passat un any i CapiNàs ha complert la seva promesa; passant per desenes de concerts i festes majors la banda ha aconseguit portar la seva proposta per tota Catalunya. Però encara no ho hem vist tot, i és que, lluny de perdre energies, CapiNàs ens porta ara un nou tema que no deixarà a ningú indiferent: “Manuela”. Una cançó que és la personificació de les festes que més ens agraden i d’aquella amiga que sempre ens lia. Acostumats a les seves influències de músiques llatines, aquest cop, si bé és veritat que no les trobarem a faltar, també hi haurà alguna sorpresa.

Estigueu preparades que els hi queda molta corda, arriba CapiNàs!