Website Preloader

patricia lázaro

1 d’octubre – 20:30h – New Fizz

Patricia Lázaro torna a Barcelona just abans de llançar el seu segon disc: «Gloria Pelea» cançons amb les que estrena un so diferent, una mica més rocker al del seu primer treball «Todo irá bien, Mamá». Aquest concert serà de transició, comiat i naixement, les cançons de sempre i els seus últims treballs.

Patricia va néixer a Granada però resideix a Madrid des de 2013 i des de llavors pujar als escenaris és la seva forma de vida. En 2019, amb el llançament del disc «Nuclear» de Leiva, Patricia es torna integrant d’aquesta banda i ja han recorregut no només tota Espanya sinó també escenaris de Mèxic i Argentina.

Del 7 d’octubre al 4 de Febrer podreu gaudir de 10 concerts a diverses sales de Barcelona com la New Fizz, la Sala Apolo i Luz de Gas.

Una empremta és el segell que ens diferencia de la resta de persones, pero quan parlem d’àmbits com l’art, i en aquest cas la música, cadascú te el seu segell personal.

Des del Festival Empremtes hem fet una selecció d’artistes que tenen una màgia especial i que deixen empremta allà on passen.

 

Más conciertos

Festival Empremptes Barcelona
organitzat per: