Website Preloader

Las Migas

21 de gener- 19:30 – la (2) de l’apolo

Poques formacions trobem al mercat musical que atresorin virtuts tan notables com les que llueixen Les Migues. Aquestes quatre dones porten més de divuit anys conquerint escenaris nacionals i internacionals, deixant clar per què s’han convertit en tot un referent del flamenc més femení, valent i alegre.

Las Migas aterren a l’Empremtes per presentar el seu últim treball «LIBRES».

Després de ser nominades als Latin Grammy i rebre un Premi de la Música Independent (MIN) a «Millor àlbum flamenc» pel seu anterior disc, tornen amb força, per compartir un espectacle on el seu estil propi es refresca amb tocs de nous estils com el country, pop americà i la música urbana.
Un treball humà on se’ns presenta la part més dolorosa de l’amor i la vida, un homenatge a la dona, la naturalesa i la llibertat.

Obertura de portes: 19:30
Inci del concert 20:30

*Si heu comprat entrades amb descompte amb el TresC o amb el Carnet Jove, l’haureu de presentar a la taquilla.

Una empremta és el segell que ens diferencia de la resta de persones, pero quan parlem d’àmbits com l’art, i en aquest cas la música, cadascú te el seu segell personal. Des del Festival Empremtes hem fet una selecció d’artistes que tenen una màgia especial i que deixen empremta allà on passen.

 

Més concerts

Empremptes Barcelona
organitzat per: