Website Preloader

el manin

22 d’octubre – 20:30h – New Fizz

Juan Rubio Pastor «El Manin» presentarà les cançons del seu primer disc «La vida esta». El Malagueny, es defineix com a creador de cançons amb ascendència del sud, percussionista, lliurepensador i «amo de casa» a les seves estones lliures.

Mai va pensar fer cançons, però una cosa va portar a l’altra i després petites incursions en el món de la lletra, allà pel 2012, va néixer la seva primera maqueta «Antropología del Fracaso«. Anys més tard, el 2018, veu la llum el seu primer disc «La vida esta» amb el qual arrenca el seu projecte en solitari.

Amb el pas dels anys han anat sumant-se noves melodies i lletres. Cançons intimistes basades en la realitat més propera a ritme i harmonia de bossa, rumba, bolero, buleria o folk americà.

Del 7 d’octubre al 4 de Febrer podreu gaudir de 10 concerts a diverses sales de Barcelona com la New Fizz, la Sala Apolo i Luz de Gas.

Una empremta és el segell que ens diferencia de la resta de persones, pero quan parlem d’àmbits com l’art, i en aquest cas la música, cadascú te el seu segell personal.

Des del Festival Empremtes hem fet una selecció d’artistes que tenen una màgia especial i que deixen empremta allà on passen.

 

Más conciertos

Festival Empremptes Barcelona
organitzat per: