Website Preloader
Website Preloader
Roigé (360º)

Roigé

El 360° és més que un simple concert. És un concert d’alt voltatge musical que ressegueix el darrer disc del bandautor vallesà. És també, un pretext per viure de forma més immersiva i singular la “música en viu” perquè està pensat per a fer-se en un format escènic circular, amb el públic a prop dels músics. I no només en viu, pot ser gravat i retransmès en streaming amb un vídeo 360°.

Música d’autor eclèctica que barreja i fusiona estils que van des del worldmusic fins a la música moderna, la música llatina, música d’arrel i el jazz. Una proposta amb 7 músics en escena, festiva i llaminera sense perdre l’univers líric, íntim i compromès de Roigé.

Roigé va presentar el seu segon disc “Ingràvid” (Ingràvid) una setmana abans de la declaració de l’estat d’alarma, i va veure cancel·lada més de la meitat de la gira de presentació. Després de dos anys gairebé en blanc, la creació no s’ha aturat i aquest n’és el fruit. Un format “immersiu” gairebé inaudit en els nostres escenaris nacionals.

Una proposta singular i diferent que aposta pel retrobament de públic i artistes en cercle, recuperant el contacte visual, la proximitat i la curta distància, aquest patrimoni social que hem aparcat amb la pandèmia.