Website Preloader
Website Preloader

Ferran Exceso

Ferran Exceso (Arenys de Munt, 1989).

La música l’ha acompanyat tota la vida («no recordo no tenir una guitarra a casa»), una declaració d’intencions d’un amant de la música i dels escenaris en majúscules.

Una de les veus més personals del panorama musical. Els trets d’identitat del seu projecte son la seva veu trencada que controla amb una precisió digna dels millors cantants de rock d’aquest país i les seves lletres, que sempre intenten arribar a llocs de les nostres vides que queden amagats a no ser que ens atrevim a desempolsar aquell racó on els havíem deixat oblidats i posar-los al centre de les cançons.

L’espectacle acústic com a Ferran Exceso neix arrel d’un canal de versions de Youtube que ja compta amb més de 19.000 subscriptors.

Ha estat i continua sent el seu banc de proves com a cantautor exposant les seves influències, cançons inèdites, versions totalment despullades i fins i tot concerts en directe.

En aquest format trobem la versió més propera del Ferran en un directe que combina perfectament l’energia que desprèn quan interpreta les seves cançons i la proximitat amb el seu públic, un dels valors més importants de l’artista.

Un concert que es transforma en un viatge musical a través d’estils musicals molt diversos amb un denominador comú, la veu i la guitarra, on el públic es protagonista i part activa de l’espectacle.